Izvor:
23.12.2018 u 17:51
0

KAKVA SU OČEKIVANJA DRAGANE MIRKOVIĆ ZA NOVU 2019-TU: Podelila sa ekipom Glamura detalje o najluđoj novogodišnjoj noći!

Pre samo nekoliko sati jedna od najvećih Balkanskih zvezda Dragana Mirković sletela je u Beograd.

Draganu je teško uhvatiti jer uvek putuje, ali ipak bila je predusetljiva kao i uvek, i odvojila vreme za sedmu svetsku silu. Mi smo je upitali gde će provesi Novu godinu i kako je možemo videti:

– Ja sam na Zlatiboru za doček i mnogo se radujem. Imaću priliku da nastupam na otvorenom, na trgu po prvi put. Jedva čekam da vidim kako je to, iskreno se mnogo radujem. O stajlingu nisam razmišljala, eto podsetili ste me. Ne mora biti ništa sad specijalno, biće slojevito. Bitno je da atmosfera bude dobra i da svima bude toplo u srcima.

Mi smo je upitali i, ko će joj praviti društvo na Zlatiboru?

– Ovog puta to će biti moj suprug Toni, bez Marka i Manuele koji će biti sa društvom. Eto sada se prvi put razdvajamo, ali to je prirodno. Ne mogu da kažem da sam tužna zbog toga ali mi je čudno. Srećna sam što znam da će deci biti lepo sa svojim društvom.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter