Izvor:
22.05.2019 u 10:14
0

NELE KARAJLIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Dugujem mlađoj publici da izađem i odsviram nešto, obećavam da će biti lepo kao u vreme druga Tita!“

Naš gost ovoga jutra, u emisiji "Dobro jutro Srbijio", bio je dr Nele Karajić.

Ovom prilikom, u razgovoru sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom, najavio je predstojeći koncert. 25. maja čeka Vas na Tašmajdanu veliki spektakal zajedno sa Neletom Karajlićem.

U ovom momentu književnik je u meni zaspao, al se prodio se roker. Krenulo me bilo sa pisanjem, ali nekako dugujem mlađoj publici da izađem i odsviram im nešto. Ima jedna sjajna ekipa koja se zove „Osiromašeni uranijum“, imamo jedan dobro naštimovan orkestar koji će da „oduva“. Moja cela koncentracija je na koncertu, imam novi bend. Obećavam da će biti lepo kao u vreme druga Tita! – poručuje Karajlić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter