Izvor:
04.10.2016 u 18:12
0

U „ĆIRILICI“ OTKRIVEN UZROK SVIH NAŠIH PROBLEMA: „Srbi kad god biraju između dva zla – izaberu oba!“ (VIDEO)

Pošto je na početku najnovije "Ćirilice" autor, Milomir Marić, priznao da se boji da čita novine jer se u njima predviđaju rat i haos, uveo je trojicu gostiju u priču o mržnji i neraščišćenim računima na javnoj sceni i mogućem povratku u 90-e.

Srbi kad god biraju između dva zla – izaberu oba! – glasila je možda i najupečatljivija izjava u ovoj emisiji, književnika, novinara i ekonomiste Luke Mičete.

Gosti Milomira Marića, osim gospodina Mičete bili su i Borisav Jović, poslednji predsednik Jugoslavije i dr Miša Đurković, naučni saradnik na Institutu za evropske studije u Beogradu.

Pogledajte "Ćirilicu":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter