12°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /Beograd na vodi

Izvor: Tanjug

UGOSTITELJI u Beogradu POŠTUJU PRAVILA o puštanju muzike

Golden Rose ad

Ugostitelji u Beogradu poštuju nova pravila o puštanju muzike, pokazala je kontrola koju je prethodne noći sprovela komunalna milicija.

To je potvrdio gradski sekretar za poslove komunalne milicije Ivan Divac koji je rekao da je 12 patrola komunalne milicije kontrolisalo sinoć da li se u baštama i kafićima poštuje nova odluka Grada da se ne emituje muzika radnim danima posle 22 sata, a petkom i subotom posle 23 časa.

''''Ni na jednoj od lokacija koje su do sada obišli nije bilo problema'''', potvrdio je Divac za ''''Blic'''', navodi se u saopštenju Beoinfa.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć imala 87 intervencija,bez većih incidenata!

On je naveo da je je komunalna milicija prethodne noći imala pokrivala 12 lokacija i da su to zone koje su prepoznate kao najkritičnije, odnosno zone za koje poslednjih godina imamo najviše prijava građana za buku.

''''U Cetinjskoj ulici nije bilo problema, muziku su isključili tačno u 22 časa. Komunalni milicioneri su bili prisutni u Cetinjskoj preventivno. Svakako će ući u svaki lokal, zahvaliti svakom menadžeru ili vlasniku lokala pojedinačno zbog poštovanja ove odluke'''', kaže Divac.

Zahvalio je ugostiteljima koji su u 22 časa isključili muziku i dodao da očekuje dobru saradnju i u budućnosti jer, kako je istakao, samo dobrom saradnjom između Komunalne milicije, građana i ugostitelja možemo doći do toga da funkcioniše privreda, a da građani mogu normalno da žive u Beogradu.

VAŽNO: IMUNIZACIJA U BEOGRADU: Autobus za vakcinaciju za vikend na Zemunskom keju

Svi ugostiteljki objekti u Beogradu od juče mogu da emituju muziku u baštama radnim danom do 22 sata, a petkom i subotom do 23 časa.

Kako je Divac ranije objasnio, u pitanju je trajna mera koja će važiti u glavnom gradu, ali koja nije povezana sa epidemijom korona virusa.

Odluka o emitovanju muzike ne odnosi se na Skadarliju, gde je dozvoljena samo akustična muzika, kao i na Adu Ciganliju i priobalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad