27°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

Kineski festival svetla biće otvoren od 31. januara: DARKO GLAVAŠ U "TELEMASTERU" NA TV HAPPY O DETALJIMA DOGAĐAJA

Kineski festival svetla biće otvoren od 31. januara do 13. februara 2022. godine u Limanskom parku u Novom Sadu i na Sava Promenadi ispred Galerije u Belgrade Waterfront-u.

U organizaciji “Balkanopolis centra za modernu tradiciju”, pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i Grada Novog Sada, uz pokroviteljstvo grada Beograda i podršku ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji, biće održan četvrti po redu „Kineski festival svetla“ u Srbiji, uz čarobnu instalaciju kineskih lampiona kojom će se zvanično proslaviti kineska Nova godina kod nas, javljaju organizatori.

Gost "Telemastera" na TV HAPPY  Darko Glavaš, GRADSKI SEKRETARIJAT ZA VANREDNE SITUACIJE,  tim povodom rekao je: 

-I ove godine imaćemo izložbu na otvorenom.  Na najlepšem delu Sava Promenade već su postavljene skulpture. Otvaranje je početkom februara. 31. januara u 17 časova biće vatromet. Možemo da pozove sve da nam se priključe. Festival će biti otvoren tri sedmice. Rizika od zaraze nema jer se sve dešava otvorenom kao i sva dešavanja koja je organizovao grad Beograd tokom zimskog perioda. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar