1°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

OTPUŠTEN NULTI PACIJENT: PRVI OBOLELI OD KORONAVIRUSA NAPUSTIO KLINIČKI CENTAR VOJVODINE!

Nulti pacijent u Republici Srbiji, kod koga je 6. marta potvrđeno da je oboleo od korona virusa COVID-19, posle neophodnog perioda lečenja u našoj ustanovi, u toku današnjeg dana je u dobrom opštem stanju, otpušten na dalje kućno lečenje i oporavak. Ovo je treći pacijent koji se lečio u KCV od korona virusa, a koji je otpušten na kućno lečenje, saopštio je Klinički centar Vojvodine (KCV).

U saopštenju se dodaje da se na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine trenutno leči 25 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virusa COVID-19.

 SVE O KORONI

HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...

HAPPYBSC OTKRIVA: Ovo je banatski lanac smrti od korona virusa!

ŠTA PONETI U BOLNICU NA SAJMU? Ovo je spisak neophodnih stvari

KINESKI EKSPERT DR PENG: Srbija se za mesec ili dva rešava korone!

DR KON: U Beogradu je 55 odsto na respiratoru u uzrastu od 25 do 65 godina

Četiri pacijenta se nalaze na mehaničkoj ventilaciji, jer to zahteva njihovo trenutno zdravstveno stanje,, dok je opšte zdravstveno stanje ostalih pacijenata zadovoljavajuće.

Kod svih pacijenata je u toku intenzivno lečenje i kontinuirani 24 časovni monitoring vitalnih funkcija od strane multidisciplinarnog tima, navedeno je na sajtu KCV.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti