Izvor: BSC HAPPY
11.08.2023 u 18:10
0

ALFA BK UNIVERZITET: 30 godina razvoja, uspeha i negovanja izvrsnosti

Tokom ove godine Alfa BK Univerzitet obeležava 30 godina svog postojanja.

To je pravi trenutak da zajedno radimo i dalje na unapređenju prvog privatnog Univerziteta u jugoistočnoj Evropi i obeležimo vitalnu ulogu koju je Univerzitet imao u formiranju profesionalnih karijera preko 25.000 uspešnih diplomaca, magistara i doktora nauka. Iako je iza nas tri decenije trajanja, svaki novi dan posmatramo kao novi početak i novu mogućnost da unapredimo svoje znanje, veštine i sebe kao celinu. Kroz sve ove godine, naučili smo da brinemo jedni o drugima, negujemo prijateljstva i nesebično delimo znanje.

Tim povodom, i u čast obeležavanja ovog svečanog jubileja, dodeljujemo stipendije za školarinu za 300 studenata koji žele da nastave svoje školovanje na drugoj, trećoj i četvrtoj godini Alfa BK Univerziteta. Zahvaljujući ovim stipendijama, naši budući studenti imaće priliku da obezbede sebi sigurnu budućnosti uz znanja koja će im preneti visokokvalitetan nastavni kadar i u najsavremenijim uslovima za studiranje i naučno- istraživački rad na jednom od naših pet fakulteta: Fakultetu za finansije, bankarstvo i reviziju, Fakultetu za matematiku i računarske nauke, Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment u sportu i Fakultetu za strane jezike.

Happy televizija

U godini svog značajnog jubileja, Alfa BK Univerzitet je svim svojim studentima i zaposlenima omogućio izvrsne uslove za rad prelaskom u novi velelepni objekat. Studiranje za svaku mladu osobu predstavlja jednu od važnih životnih prekretnica i upravo je zato neophodno da u tim trenucima budu podržani najboljim uslovima za rad na razvoju sopstvenih znanja i veština stečenih tokom visokog obrazovanja.

Alfa BK Univerzitet tokom školske godine nudi polaznicima, studentima i svim zainteresovanim kandidatima, niz kreativnih radionica, stručnih izlaganja i specijalnih kurseva. Pohađanjem ovih dodatnih obrazovnih i stručnih predavanja, polaznici stiču neophodna znanja i veštine čime povećavaju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Happy televizija

Alfa BK Univerzitet studentima omogućava da uz podršku svojih nastavnika i u meri svojih interesovanja budu od samog početka uključeni u istraživački rad. Neiscrpnu energiju ulažemo kako bismo profesionalizmom, pametnim investicijama i kontinuiranim stručnim edukacijama utemeljili najdelotvorniji način pružanja usluga iz oblasti obrazovanja, što ćemo nastaviti da radimo i ubuduće.

Svaki dan je prilika za rast i razvoj, donošenje novih odluka i težnja ka njihovom ostvarenju. Krenimo zajedno u kreiranje novih blistavih karijera.

Upišite Alfa BK Univerzitet

Prvi Privatni Univerzitet u Srbiji

Dobro došli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter