Izvor:
24.04.2018 u 22:36
0

ANA BRNABIĆ PORUČUJE: Zaustavljen rad na Medijskoj strategiji, radna grupa nema pun legitimitet!

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odlučila da se zaustavi dalji rad na Medijskoj strategiji jer radna grupa koja se time bavi nema pun legitimitet usled odsustva svih relevantnih medijskih udruženja.

Ona je na Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) ;kazala da je dogovoreno da savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević pomogne u daljoj komunikaciji u vezi izrade Medijske strategije kako bi se stvorila atmosfera u kojoj je moguće voditi dijalog.

– Dogovorili smo da Suzana Vasiljević, kao osoba koja ima jako dug staž u saradnji sa medijima i lično poznaje sve urednike i većinu novinara kao i predstavnika medijskih udruženja, pomogne u daljoj komunikaciji u kojoj ne moramo svaki put da se slažemo ali moramo ostati posvećeni dijalogu – kazala je Ana Brnabić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter