Izvor: BSC Happy
24.02.2023 u 22:11
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA HAPPY TV: Ekskluzivno uključenje iz Sirije – dr Zaidan o stanju u zemlji, politici i humanosti!

O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa vrsnim stručnjacima!

Jutarnji program „Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta o kojima razgovaramo sa vrsnim i eminentnim stručnjacima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Stevan Damjanović – advokat, prof. dr Boris Bratina – Univerzitet u Prištini i Vladimir Kokanović – predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

Na temu „Poljoprivreda Negotina i okoline“, govoriće naši gosti: Dijana Đorđević – „Bolja zemlja“ i Vladica Gavrilović – direktor Poljoprivredno – savetodavne stručne službe Negotin.

Dr Jaser Havari, pedijatar iz Sirije i prof. dr Goran Puzić govoriće na temu „Zemljotres u Siriji: politika ispred humanosti?“. O ovom tragičnom događaju koji je uzdrmao i rastužio čitav svet razgovaraćemo i sa našim gostima iz raznih delova sveta koji će se u jutarnji program uključiti putem Skajpa, a to su: Sanja Ivić iz Atine, Bojana Rmandić Iskender – blogerka koja će se javiti iz Istanbula i dr Nauman Zaidan direktno iz glavnog grada Sirije, Damaska.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je otpočela svetska trka za naoružanjem i da do sada nikada ovako nije bilo. On je prilikom obilaska sajma naoružanja u Abu Dabiju rekao da je to “potpuno ludilo”.  Na temu „Počela svetska trka za naoružavanjem“ govoriće prof. dr Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo, dok će se u emisiju putem Skajpa iz Ujedinjenih arapskih emirata uključiti prof. dr Duško Tomić. 

U jutarnji program će se uključiti Nenad Dinulović, direktor Centra za socijalni rad Zaječar povodom ubistva deteta u tom gradu. Ova tragedija je šokirala celokupnu javnost, a sa direktorom ćemo razgovarati i o tome da li je Centar za socijalni rad bio upoznat sa ovim slučajem.

Evropske zemlje već nekoliko meseci suočavaju se sa nestašicom lekova. Najteža je situacija sa antibioticima i lekovima za ublažavanje bolova i snižavanje temperature. Da li ono što se dešava u Evropi, može dodatno da eskalira i da se prelije i na Srbiju i da li ima mesta panici naša je naredna tema o kojoj će govoriti: prof. dr Violeta Stanimirović i Savo Pilipović iz Udruženja pacijenata.

Broj turista koji dolaze u Beograd pokazuje da je prestonica Srbije visoko na turističkoj karti Evrope i sveta. Šta glavni grad Srbije koji obiluje kosmopolitskim duhom ima da ponudi gostima iz inostranstva i koliki je značaj turizma kao privredne grane za čitavu zemlju reći će nam naši sledeći gosti Marija Labović – direktorka Turističke organizacije Srbije i Aleksandar Seničić – direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

Mnogima nije prijatno kada vide zmije, ali ovi gmizavci su korisne životinje i zaštićene su zakonom. U našoj emisiji ugostićemo Branislava Jakovljevića iz Javnog akvarijuma i tropikarijuma Beograd i dr Marka Anđelkovića – herpetologa, a kao i nekoliko zmija koje su okupirale Beograd, a stigle i do našeg studija.

Proba četvorodnevne radne nedelje u Velikoj Britaniji, najveća na svetu, pokazala je da će ogromna većina od 61 preduzeća koja su od juna do decembra učestvovale u tome, nastaviti s kraćom radnom nedeljom jer je većina zaposlenih manje pod stresom i bolje se oseća pošto su im rad i život uravnoteženiji. „I Velika Britanija uvodi četvorodnevnu radnu nedelju: prednosti i mane?“ tema je za naše naredne goste, a to su: Nebojša Atanacković – Unija poslodavaca Srbije i Dušan Uzelac – urednik sajta „Kamatica“, dok će se putem Skajpa uključiti Dušan Vuković iz Saveza samostalnih sindikata Srbije.

„Dentalni i estetski turizam“ tema je za Tijanu Tošić – stomatologa i prof. dr Marijana Novakovića, estetskog hirurga.

Za kraj jutarnjeg programa sledi tema: „Život poznatih – večita inspiracija za film“ o kojoj će nam govoriti Eva Ras – glumica i Tamara Drača Matić – novinar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter