Izvor: HAPPY BSC
10.01.2023 u 20:51
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove srede to su: Dobrosav Dević – Centar za društvenu stabilnost, Perko Matović – politikolog i Marija Majstorović – „Informer“.

Naši sledeći gosti su: Dusko Vukajlović – medijski konsultant, Branko Radun – analitičar i Milan Galović – „Politika“, a govoriće na temu „Kurti vrbuje Srbe da se vrate u policiju“.

„Imamo gasa za Ne daj Bože!“ sledeća je tema jutarnjeg programa, a o njoj govori Dušan Bajatović – generalni direktor „Srbijagasa“.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je sledeći gost koji će govoriti na temu „Budžet brine o ljudima“.

Bivši ministar spoljnih poslova Vladislav Jovanović govoriće na temu „Ko je Derek Šole, američki zvaničnik koji dolazi u četvrtak?“, dok će odmah zatim Đorđe Aničić – penzionisani potpukovnik protivvazdušne odbrane i Dragan Stojanovic – predsednik Udruženja penzionisanih podoficira kazati nešto više o Danu udruženja penzionisanih podoficira VS.

„Sa mitinga podrške Lula da Silvi pozivi da se uhapsi Bolsonaro!“ je naša sledeća tema o kojoj će pričati Dragan Vujičić – „Večernje novosti“ i dr Neven Cvetićanin – predsednik Foruma za strateške studije, dok će se putem Skajpa u emisiju uključiti prof. dr Srđa Trifković – istoričar.

Za kraj jutarnjeg programa tema „Dani Mimoze 2023“, a nešto više o tome reći će nam Milja Todorovic – izvršna direktorka TO Herceg Novi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter