Izvor: Tanjug
20.05.2023 u 20:37
0

HRABRO KORAČAJU: Srbi sa KiM na putu za Beograd stigli do Čačka (VIDEO)

Srbi sa Kosova i Metohije, koji su krenuli peške za Beograd da podrže predsednika Aleksandra Vučića i državu Srbiju na mitingu 26. maja, stigli su danas do Čačka.

Njih su aplauzom, uz so i pogaču, dočekali gradonačelnik Milun Todorović i stanovnici Čačka, kao i članovi i omladina SNS-a.

OVAKO SE VOLI SRBIJA: Pogača i so za pešake s Кosmeta u Raškoj

Srbi iz severnog dela Kosovske Mitrovice i Leposavića, njih 23, nose zastave Srbije, odeveni su u majice na kojima piše „Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije“ i nose transparent sa istim tekstom.

Grupa Srba iz Leposavića, severnog dela Kosovske Mitrovice i Kosovskog Pomoravlja krenula je pešice za Beograd na skup podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je zakazan za 26. maj u Beogradu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter