Izvor: Kurir.rs
04.03.2023 u 07:15
0

NOĆ ZA NAMA: Dogodila se saobraćajna nezgoda u Zemunu, Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Ekipe su izlazile na teren zbog nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom koji su odvoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Sinoć oko ponoći u centru Zemuna se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice sa povredama glave prevezeno u bolnicu.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U KRAGUJEVCU: Povređene četiri osobe

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno, dežurale su 22 ekipe koje su intervenisale ukupno 88 puta od toga je 20 intervencija bilo na javnim mestima.

Ekipe su izlazile na teren zbog nekoliko slučajeva intoksikacije alkoholom koji su odvoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Kako je rečeno, javljao se veliki broj hroničnih bolesnika, najviše sa kariovaskularnim oboljenjima koji su se žalili na bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak, ali bilo je i astmatičara i psihijatrijskih pacijena koji su tražili savet lekara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter