Izvor: telegraf.rs
22.11.2023 u 13:18
0

SELA SU ZAVEJANA: Hitno upozorenje vozačima, bez jedne stvari ne krećite na put

Na vozače se apeluje da na put ne kreću bez zimske opreme, jer sudeći po sadašnjim padavinama visina snežnog pokrivača će se povećati

Sneg koji od sinoć pada na području zapadne Srbije zavejao je planinska sela podno Javora, Zlatara i Murtenice. Obilne kišne padavine tokom noći su se pretvorile u sneg, pa su se rano jutros zabeleli vrhovi planina u Zlatiborskom okrugu.

Sneg je i dalje nastavio intezivno da pada pa se u planinskim selima formirao beli pokrivač visine pet centimetara. Snega najviše ima u selu Božetići, Jasenovu, Kosatici i Jabuci kod Prijepolja.

SNEG U KOMŠILUKU: Niske temperature ostaju tokom celog dana

Saobraćaj na magistralnom putu Beograd – Južni Jadran se odvija usporeno, a ekipe zimske službe čitavu noć su provele na terenu. Sneg se na kolovozu magistralnog puta još uvek nije primio, dok na lokalnim putevima ovog dela zemlje itekako jeste.

Na vozače se apeluje da na put ne kreću bez zimske opreme, jer sudeći po sadašnjim padavinama visina snežnog pokrivača će se povećati.

Trenutna temperatura u ovom delu Srbije je par stepeni iznad nule, a na pojedinim deonicama puta moguća je i poledica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter