Izvor: Telegraf
02.12.2023 u 22:07
0

ŠOK I NEVERICA, PRIZOR IZ VOJVODINE ZAČUDIO SVE: Decembarsko kupaju u bazenu, kao da smo usred leta

Najviša ikada izmerena temperatura u decembru u Srbiji otkad se vrše merenja je 26°C.

Prvi dani decembra doneli su naglo otopljenje, te je u Srbiji danas najviša temperatura izmerena u Loznici 25 stepeni Celzijusa. Ni drugi gradovi ne zaostaju, a poneki građani iskoristili su priliku da se na ovoj prolećnoj temperaturi okupaju u bazenu.

Takav prizor stiže nam iz Fruških termi, gde je otvoreni bazen pun ljudi koji se regularno kupaju kao usred jula.

Podsetimo, trenutna temperatura u Loznici je letnjih 25°C, u Valjevu 24°C, a u Požegi, Kragujevcu i Kruševcu je 23°C. I u većem delu Srbije trenutne tempetrature kreću se od 17 do 23°C, u Beogradu je 21°C.

Najviša ikada izmerena temperatura u decembru u Srbiji otkad se vrše merenja je 26°C.

Sledi pad temperature za 20 stepeni

U nedelju će biti osetno hladnije, ponegde i za čak 20 stepeni. U Srbiji u nedelju pretežno oblačno i osetno hladnije.

JUGOSLOVENKA ZALUDELA PIKASA: Šokantna priča o ljubavnom životu čuvenog slikara

U Vojodini će biti suvo, a južnije od Save i Dunava očekuje se slaba kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg. Uslova za susnežicu i slab sneg biće ponegde i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije.

Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 0°C na severu do 8°C na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 2°C u severnim i zapadnim do 12°C na jugu Srbije. Temperatura u Beogradu tokom dana bez većeg kolebanja i biće oko 2-3°C.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter