Izvor: Happy BSC
29.04.2022 u 16:45
0

TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA ZA HAPPY TV: To nam PIŠE, ne bih da PLAŠIM NAROD!

Kakva nas sudbina čeka u ovim mračnim vremenima koja su nadošla?

Oslanjaju li se Srbi na Kremansko proročanstvo i šta nam ono govori, kazao je u emisiji „Posle ručka„, Dragan Pjević-tumač Kremenskog proročanstva. 

-Čeka li nas užas nad užasima kako su za današnje vreme predviđali evropski proroci, ponajviše Nostradamus?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Napravio sam firmu koja se bavi tumačenjem Kremanskog proročanstva u turističke svrhe. U osnovi, Kremansko proročanstvo  je političko proročanstvo. Bavi se sudbinom vladara, države i velikim svetskim događajima. Mi smo izdali i knjigu tumačenja Kremanskog proročanstva i to nikako nije lako tumačiti. Ne pripadam ni jednoj političkoj grupaciji, a ipak sam u politici. 

-Želim da Kremansko proročanstvo predstavim kao istinito i najveće u Evropi posle Nostradamusa. Hoću da ljudima kažem da postoji i lažno Kremansko proročanstvo. Postojao je i komunistički falsifikat. Izdali su i Hrvati tu knjigu. U knjizi na 74. strani piše: “Doći će dan kada će živi vikati mrtvima da ustanu i da im kažu kako je život lep. Niste se trebali tući, biti i svađati. “  To bi zmačilo da nas čekaju loša vremena, ali da ćemo izaći kao pobednici-kazao je Pjević. 

Korona odnela još 4 života u Srbiji: Oboleo 760 pacijenata , na respiratoru 26 osoba

-Kremansko proročanstvo je mnogo zloupotrebljavano, oljagano, zato što je predviđalo katastrofu za komunistički režim Jugoslavije. Vladika Nikolaj je rekao da je ono  Boga dato i da se treba prema njemu upravljati. Crkva ne priznaje proroke posle Isusa Hrista, ali ovo su vidoviti ljudi, koje narod zove prorocima.

Pjević složio sa teologom Stojkovićem da je spasenje Srbije u sabornosti i povratku pravoslavnoj veri i našoj tradiciji. 

-Kosmički stub prolazi kroz Kremna. Po svim istraživanjima sleduju nam teškoće koje će se desiti, ali mi izbegavamo da pričamo o tome da ne bismo plašiili narod. Piše  i da ćemo se razvijati i napredovati-to bi bilo predviđanje dobrog-rekao je Pjević. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter