3°C

Beograd

Photo: Tanjug/Prinskrin

Izvor: tanjug

PUTEVU SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima

Golden Rose ad

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je sedam sati, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je JP „Putevi Srbije".

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO RED NA SAJMU ZA VAKCINACIJU: Kovid propusnice daju rezultat!

Do ponedeljka u šest ujutru na Pančevačkom mostu će se izvoditi radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, čime će se steći uslovi za propisanu zabranu saobraćaja teretnim motornim vozilima ukupne mase 12 tona.

Na putu od Kraljeva do Ušća u mestu Progorelica, izvodiće se radovi na sanaciji klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila. Planirani rok završetka radova je 31. decembar.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na putu Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, do 01. marta 2022.godine saobraćaj će biti obustavljen.

Alternativni putni pravac je put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

PROČITAJTE JOŠ: HOROR U ČAČKU: Dvogodišnjeg dečaka izujedao pas

Do kraja oktobra izvodiće se radovi na sanaciji pločastog propusta uz naizmenično propuštanje vozila na deonisi Vršac - Straža.

Na putu Žabari - Četereže do 30. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad