Izvor: BSC happy portal
20.05.2023 u 11:59
2

„NEMOJTE HEPI, NE DIRAJTE HEPI“: O iskrenom vapaju građana na protestu opozicije priča cela SRBIJA, ovo je prava ISTINA iza njihove GROTESKE (VIDEO)

Lice i naličje jednog društva....

Tokom trećeg protesta opozicije i njihovih sledbenika koji je juče održan u prestonici Srbije pod nazivom „Borba protiv nasilja“, koja u ovom slučaju i narativu predstavlja vanserijsku grotesku, zapravo ima za cilj rušenje kredibiliteta, suvereniteta i stabilnosti jedne države, a ne istinsko požrtvovanje za bolje sutra i dobrobit budućih generacija koje stasavaju u misleće i duštveno odgovorne ljude, ostavio je gorak ukus građanima kojima je zdravorazumska percepcija realnosti jedino validno delanje u životu.

Iako smo pomislili da su protestu prisustvovali isključivo istomišljenici i „razjarena masa bez istinskog cilja“, mogli smo da uočimo i građane koji su na mahnitu – gromoglasnu indoktrinaciju da Hepi televizija pod hitno izgubi status nacionalne frekvencije,  imali oštar odgovor – „Ne, Hepi, nemojte Hepi, ne dirajte Hepi, protiv toga sam, gospođo, odbijam!“

Hepi televizija obiluje kulturo-obrazovnim programom, a emisije poput „Aktuelnosti“, „Telemaster svet“, „Dobro jutro, Srbijo“, „Ćirilica“, kao i pažljivo odabranim serijskim programom, te građanima pruža objektivne, tačne i krucijalne informacije kada su u pitanju geopolitičke, obrazovne, zdravstvene tematike, a time se svrstava u raritet na našem podeblju.

Glavni i odgovorni urednik televizije Milomir Marić neretko ističe da naš medij povezuju isključivo sa olozglašenim rijaliti formatima, zabavnim elementima i deficitom kvalitetne programske šeme, a to su dezinformacije grupacije ljude koji nisu adekvatno informisani.

„Televizija Hepi im smeta zbog rijaliti programa koji ne postoji već pet godina“ – bio je jasan Marić, a potom je svoj stav dočarao i uvaženi stručnjak.

„Oni se ponašaju kao razmažena deca koja kada im ne daš igračku, ona legnu nasred prodavnice i počnu da besne, razbijaju sve oko sebe, i tek kad im daš igračku, onda se smire. Ovde je igračka tron Srbije. Opozicija je kao pirane, opuštanje ih samo dodatno razjaruje. Njima Hepi televizija smeta jer govori istinu. Rijaliti program ne postoji. „ – istakao je u razgovoru sa Marićem, Dragoslav Bokan – predsednik Instituta za nacionalnu strategiju, publicista i književnik, a istog narativa je i ministar bez portfelja Đorđe Milićević, koji je tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji gađao u srž krucijalnog problema.

„Kada opozicija ogranizuje skup pod nazivom „Borba protiv nasilja“, logično je da ste u politici zbog opšteg interesa, da izađete sa nekim merama, stabilnosti i sigurnosti svakog građanina, šta su bile mere opozicije? „Ukinite Hepi i ostale televizije, štampane medije koji pišu ono što im ne odogara?“ Ovo je zloupotreba tragedije. Ovo je novi modalitet u ponašanju opozicije. Glavna meta je predsednik Aleksandar Vučić.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NEMOJTE HEPI, NE DIRAJTE HEPI“: O iskrenom vapaju građana na protestu opozicije priča cela SRBIJA, ovo je prava ISTINA iza njihove GROTESKE (VIDEO)”

  1. Ja sam da Happy ostane.Jedini izvestavaju o Rusiji, neutralno.Da se malo preorijentise samo, i bez pozivanja svinja i slicnih u dobro jutro Srbijo.A i ovaj Bokan nam se popeo na glavu, samo ser..da.Podrska Maricu, i najlepsem andjelu svih televizija Kruni.

    5
    1
    Odgovori
    • Emisija Posle rucka je najbolja emisija sto mozemo da cujemo puno toga pametnog kao i sve druge emisije na Hepiju.To bi bilo nepravedno .Ja jedino sto mogu pametnog videti je na toj televiziji.Pominje se rijaliti koga nema vec duze vreme.Podrska od mene.

      1
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter