23°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Alo.rs

DRAMA U VELIKOM MOKROM LUGU: Učenik naoružan uleteo u školsku zgradu!

Učenik šestog razreda Osnovne škole „Vladislav Petković Dis“ u Velikom Mokrom Lugu juče je naoružan uleteo u školsku zgradu i vitlao pištoljem, zbog čega su ga policajci jurili od učionice do učionice, dok su deca i nastavnici bili u šoku!

Ovo nije prvi put da je L. Ć. (12) na časove došao naoružan! Incident se dogodio juče oko 7.30 u zgradi škole u ulici Radosava Ljumovića 20 u Velikom Mokrom Lugu dok su deca ulazila u školu.

- Dečak je po ulasku izvukao pištolj iz odeće i počeo da viče i vitla oružjem! Deca koja su već bila u učionici premrla su od straha. Nekoliko nastavnika je odmah izašlo i sprečilo ostale učenike da uđu, a neko od njih je pozvao policiju - kaže sugrađanin koji je svoju ćerku odveo u školu.

GRENEL U BEOGRADU: Donosi li novi Dejton?

Na lice mesta došla je policijska patrola posle dojave da razjareni dečak plaši sve oko sebe.

 Tada je nastala prava drama jer je dečak počeo da beži po školi, a policajci su jurili za njim kao na filmu! Učenik je bukvalno trčao iz učionice u učionicu, ali su ga posle 10 minuta sustigli, savladali ga i uzeli mu pištolj. Drama je okončana posle pola sata - navodi naš sagovornik i dodaje da niko ne zna zašto je to uradio.

 Dečak je već donosio pištolj u školu i izazivao incidente. Verovatno neće odgovarati zbog svojih godina, ali se ovome mora stati na put - ističe zabrinuti otac jedne učenice te škole.

Pre tri godine se dogodio gotovo identičan incident kada je učenik šestog razreda OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“ na Novom Beogradu u školu došao sa napunjenim pištoljem, koji je navodno pripadao njegovoj majci.

NOVAK PREGAZIO NIŠIOKU: Dobio lagan zadatak da izbaci još jednog Japanca!

- Nosio ga je ceo dan i hvalio se da je naoružan. Pištolj je izvadio u svlačionici dok je bio u društvu 12 dečaka. Samo je dvoje dece po povratku kući ispričalo roditeljima šta se desilo. Slučaj je narednog dana prijavljen direktoru i policiji - kaže nam roditelj upućen u situaciju.

Pozvali smo juče školu u Velikom Mokrom Lugu da proverimo šta se dogodilo, ali su nam samo kratko rekli da je zbog ispada učenika sazvan hitan sastanak.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti