10°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

STRAVIČNA ISPOVEST U "IZA BRAVE"! Logoraši u "Silosu" su sami izbacivali MRTVA TELA! Jednu grupu su poslali na kopanje, u stvari terali na ORGIJANJE!

U toku je emisija "Iza brave" na Happy TV. 

U FOKUSU:

ČETVRTINA ZARAŽENIH U BEOGRADU: Ovo su gradovi koji prate prestonicu!

KORONA PRESEK: Manje novih slučajeva, preminulo 38

DETALJNA PROGNOZA ZA SUTRA: Niže temperature, i padavine

RADOVI NA PUTU: Izbegavajte ove deonice

ZAGREVANJE ZA DERBI: Zvezdina četvorka u kišnom Kruševcu

Stravična ispovest Đorđa Šuvajla koji je 1335 dana bio zatočen sa oko 550 Srba u logoru Silos u Sarajevu, poznatijem kao "sarajevski Aušvic".

- Naša koža u to vreme je doživela svoje probleme. Dobila je oštećenja. Koža nam je bila prekrivena nekim ljuspama, kao kod šarana. Opadala nam je koža. Po nama su iskočile neke crne fleke rekli su nam avitaminoza, priča Šuvajlo.

- Muslimani su se dosetili da nas otruju. Tu neku čorbu, uz vrisku, donosili su nam u manjerkama, u kojima je jedan od njih znao da mokri.  Crveni krist je pokušavao da dođe, međutim nije im to dopušteno. Tek nešto kasnije Švajcarac je ušao i zaključio da ovako nešto nije video u logorima severne Afrike. Mi za to vreme nismo videli sunca i svežeg vazduha. Nas 50 u 50 kvadrata. To ni životinje ne mogu da izdrže, ali ljudi su životinje. Mi nismo imali pojma kako smo kopnili. Nisam mogao da nosim kanister sa 5 litara vode. 

- Stigao je Crveni krst i automatski sa njim i hrana. Doneli su američke lanč pakete u kojima je bilo svašta, od bomnbonica, preko čokoladica, riže, gotovih jela, mesa, a pored lanč paketa doneli su nam i mesne nareske i mnogo nam pomogli. 

PROČITAJTE JOŠ:

ZA PRIMER: Baka Ilona (107) najstarija revakcinisana Novosađanka

BRAČNI PAR ZA NAKON: Pored svojih petoro, usvojili sedmoro dece!

POSLEDNJE BROJKE NA KiM: 777 novih slučajeva, preminulo 12 osoba

UKRAJINSKI NAPAD NA DONJECK! Poginulo dete, čeka se odgovor Rusa!

Logoraši su sami izbacivali mrtva tela.

- Jedna grupa je bila određena da kopa jednu noć. Ja nisam bio u toj grupi, ali sam ču da oni koji su bili izabrani... Šta su preživeli te noći. Mučili su ih i terali na seksualno orgijanje. Da vam ne pričam šta u ratu znači seksualno orgijanje. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar