18°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen, radio magnum

Izvor: kurir

VERU JE KOMŠIJA GODINAMA MALTRETIRAO: "Bacio joj je masnu supu na veš, otišla je na njegova vrata da se žali, on je otvorio i UPUCAO JE"

Čuli smo da je bacio masnu supu ženi po vešu. Bezobrazluk, i kad je nesrećna žena videla, naljutila se i otišla je kod Dušana na vrata, da mu po ko zna koji put kaže da to više ne radi. Kucala mu je na vrata, on je otvorio i ubio je ispred stana.

Ovako pričaju komšije u Ulici 7. Septembar u Zaječaru gde je Dušan Zagorac (76) sinoć ubio komšinicu Veru Đekić (62), a potom i policajca Ivana Đurđevića (28). Nakon krvavog pira, Zagorac je izvršio samoubistvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima žitelja ulice 7. Septembra u kojoj se krvavi pir desio, mogući motiv ubistva je masna supa koju je Dušan bacio na Verinu terasu juče uveče!

Žitelji zgrade u Zaječaru, problem između Dušana i ubijene Vere datira odavno.

- Dušan je bio prek i bezobrazan čovek. Nije razgovarao ni sa kim i delovao je kao nezgodan čovek. Problem sa Verom se napravio još od kad se on doselio ovde 1995. godine iz Hrvatske i sa majkom kupio stan u zgradi - kažu zaprepašćene komšije i dodaju:

"Užas! Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana. Stalno je smrdelo, još kad ugreje sunce, nismo mogli da prođemo dvorištem. Sva ta hrana bi pretežno završila kod Vere na terasi, jer je njen stan ispod njegovog, i žena je ludela od toga. Zamislite da vam ostaci hrane završe na čistom vešu i terasi. Odvratno. Zbog toga su se njih dvvoje uglavnom prepriali, žena nije htela stalno da čisti tuđe smeće sa svoje terase."

Problem koji datira više od dve decenije, Vera je pokušala da reši na sve moguće načine.

- Nesrećnica je pokušala lepo sa njim da mu skrene pažnju da to što radi nije dobro. Zvala je i komunalnu policiju, ali oni bi samo došli i pošto on ne bi otvarao vrata, ljudi su je zamolili da proba još nekoliko puta lepo sa njim. Tada mu je pisala pismo i stavi mu u sanduče, ali ni to nije pomagalo. Takođe, dok joj je muž bio živ i on je čovek pokušavao da reši problem, ali bezuspešno - kažu komšije i nastavljaju:

- Zbog Dušanovog ludila otišla je divna žena, iza koje su ostale dve ćerke i unuče. Velika tragedija, da žena tako strada, a tek taj mladi policajac koji je samo radio svoj posao.

"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar