Izvor: BSC Happy
22.04.2023 u 22:45
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Probudite se uz najaktuelnije teme, stručne sagovornike i dobro poznata lica!

Započinjemo najgledanije jutro u Srbiji sa aktuelnim vestima i gostom Dobrosavom Devićem, Centar za društvenu stabilnost, dok će nam se preko Vibera od 8.15 pridružiti i prof. Enver Medjedović, Departman za pravne nauke.


Od 8.25 preko Vibera nam se pridružuje Lazar Stević, novinar TV Most, a nakon deset minuta u studiju će biti i Andrija Jorgić, direktor kompanije „Borba


U nastavku emisije interesanta tema „Tesline tajne“, gde ćemo od 9 časova razgovarati sa Draganom Vujičićem, urednikom „Večernjih novosti“, a zatim od 9.10 i Goranom Marjanovićem, Teslijancem.


O sportu u nastavku emisije i to na temu „Očevi i deca u sportu“ sa Nenadom Padorijem i Snežanom Andjelić, psihologom od 9.30.


Nakon ove teme prelazimo na najaktuelnije Vesti u zemlji od 9.55, a u 10 časova nas očekuje tema bezbednosti „Koliko smo bezbedni“ i to sa gostom Uglješom Grgurom, pravnikom i privatnim detektivom.


„Kako osvežiti brak, ili vezu“, biće naša iduća tema u 10.30, sa gostom prof. dr Aleksandrom Miloševićem, urologom i seksologom, a u 10.45 će nam se preko Skajpa pridružiti i Katarina Kohilas.

Budite uz najgledanije jutro u Srbiji i Happy televiziju!

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter