10°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

ANĐELKOVIĆI PISALI PREDSEDNIKU Vučićev odgovor ih je iznenadio (FOTO)

Golden Rose ad

Porodica Anđelković pisala je predsedniku Aleksandru Vučiću na Instagram, želeći da mu pruži punu podršku zbog zbivanja u Beogradu, ali i teškoj situaciji u vezi sa koronavirusom. 

Marko i njegegova supruga imaju troje dece i zahvalni su predsedniku na svemu što je uradio do sada, a ovako glasi njihova poruka podrške:

- Dragi predsedniče moja porodica, deca i ja smo uz Vas, čuvajte nas i radite kako biste očuvali mir u našoj zemlji da bi naša deca mogla bolje i lepše da žive. Svu sreću Vam želimo i uz vas smo do kraja života. Živeli Vi, živela naša Srbija. Veliki pozdrav od porodice Anđelković - napisali su u porodici Anđelkovići. 

Predsednik Vučić bio je dirnut ovom porukom, pa je Anđelkovićima odgovorio i zahvalio se na divnim rečima. 

Takođe je najavio da će ih rado primiti odmah po povratku iz Brisela.

Komentari korisnika (2)

Milan

Bravo Familijo da ste zivi i zdravi kao i Vasa familija i da su svi tako vaspitani vasi roditelji moze da se ponose sa Vam kad budem prvi put dolazio u najlepsu zemlju na svetu moram da poseti Familiju Andzelkovic molim posaljite mi na moj broj iz Slovenije njihov broj mob Milan +38631689765 a nas predsednik je covek kakvog Srbija nije imala nika Pozdrav iz Slovenije iz Celja

vera

imamo i pametnih ljufi nisu svi histericni. bas lrp gest od familije i jos lepsi od naseg dragog predsednika


Ostavite komentar

Golden Rose ad