10°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /100 Pitanja

Izvor: Tanjug

DAČIĆ: Skupština Srbije dala doprinos Danu nacionalnog jedinstva

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je danas Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave srpskom narodu svim građanima Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (UŽIVO!) DAN SRPSKOG JEDINSTVA: U toku je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

“Narodna skupština Srbije, a i Skupština RS dale su svoj doprinos Danu nacionalnog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Mislim da je to jedan veliki doprinos koje će generacije iza nas videti kakvi će biti efekti toga”, rekao je Dačić Tanjugu nakon što su poslanici usvojil Zakon o upotrebi srpskog jezika i očuvanju ćirlice.

On je podsetio da su osnovna obeležja jednog njegov jezik, pismo, navodeći da se usvojenim zakonom čuva tradiciju, istorija, ali i nacionalni identitet.

VAŽNO: SINIŠA MALI u poseti kompanijama koje učestvuju u programu "Moja prva plata"

“Ono što je najvažnije jeste srpsko jedinstvo, to je nešto čemu svi treba da težimo, zato je pozitivna činjenica da mi obeležavamo Dan srpskog jedinstva i svi oni koji se bune i koji su protiv proslavljanja ovog dana treba da odgovore na pitanje kako im do sada nije smetalo albanske zastave”, poručio je Dačić.

Čestitajući građanima Dan srpskog jedinstva, Dačić je rekao da će se obeležavanje nešto čime će se srpski narod uvek ponositi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar