6°C

Beograd

Photo: Instagram/budućnostsrbijeav

Izvor: Happy BSC

VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM GVINEJE BISAO: Jačanje političkog dijaloga i nadogradnja odnosa između dve zemlje (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa predsednikom Gvineje Bisao Umaro Sisoko Umbalom poslednjeg dana  77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Dobar sastanak sa presidente_sissoco, tokom #UNGA77. Saglasili smo se da je postojeća globalna kriza pravo vreme da se podsetimo temeljnih načela na kojima su zasnovane #UN, od kojih je jedno od najvažnijih nepovredivost teritorijalnog integriteta i suvereniteta zemalja članica, na čemu Srbija insistira i za šta se dosledno bori u međunarodnoj političkoj areni - napisao je Vučić na Instagramu i dodao:

- Dogovorili smo se da ojačamo i intenziviramo politički dijalog, zasnovan na polazištima uzajamnog poštovanja i uvažavanja na kojima je svojevremeno nastao i Pokret nesvrstanih zemalja, budući da je Srbija iskreno posvećena obnavljanju i nadogradnji odnosa sa afričkim zemljama na principu ravnopravnosti i međusobnog razumevanja.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar