Izvor: Happy BSC
30.12.2022 u 09:12
0

MINISTAR VESIĆ U SVEČARSKOJ EMISIJI „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Najvažnije je da se Srbija ekonomski razvija jer samo ekonomski jaka zemlja može da brani interese svog naroda!“

Tokom medijskog istupanja ministar se osvrnuo i na političko delanje predsednika Aleksandara Vučića koje je po njegovom mišljenju veoma svrsishodno, paragmatično i donosi najopipljivije rezultate.

Gost svečarske – prednovogodišnje emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je Goran Vesićministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture koji je tokom ovog javnog istupanja s osmehom na licu govorio o uspehu koji je Vlada Srbije zabeležila tokom 2022. godine, ali i o veoma ohrabrujućim poduhvatima koje kao ministar ima u planu za narednu godinu.

GORAN VESIć: Beograd pobedjuje nelegalnu gradnju
  • Najvažnije je da se Srbija ekonomski razvija jer samo ekonomski jaka zemlja može da brani interese svog naroda. To je ono najvažnije što se poslednjih godina dešava u našoj zemlji. Rast naše ekonomije, rast bruto domaćeg proizvoda, razvoj infrastrukture, ukoliko nismo jaki ekonosmki ne možemo braniti ni sami sebe. Veoma je teško u ovim izazovnim vremenima pronaći meri kako braniti naš teritorijalni integritet i intrese na Kosovu protiv nekih Zapadnih zemlja koje su priznale nezavisnot takozvanog Kosova. I sa druge strane da sarađujemo sa EU i time da obezbeđujemo nove investicije, a to označava i nova radna mesta i bolji život – istakao je Vesić i nastavio:

  Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

  • Ove godine sam postao i ministar, zahvalan sam predsedniku Vučiću i Ani Brnabić, dobio sam najbolji resor – gde se rezultati vide. Gde nešto ostaje iza vas, sa ponosom da kažete da je nesto ostalo iza vas. Neki projekti koje započnem će neko drugu završiti. Donose veću odgovornost novi projekti, idem u susret problemima, nikada ne bežim od njih. Juče smo počeli da postavljamo platformu u Novom Pazaru gde je stradala devojčica. Odmah sam došao i u Pirot gde se dogodio akcident. Ne mogu sve probleme da rešim, ali izlazim u susret. Neko radi sa više senzibiliteta, ali tako radi predsednik Vučić, uvek je tu gde su problemi, niko nije postao političar na lakim temama. To nikada ne donosi poene, ko misli da tako može da radi, nisu veliki političari. Vučić nijednu laku odluku nije doneo, ali on ima sve veću i veću popularnost – istakao je pun elena ministar Vesić tokom prazničnog gostovanja.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter