Izvor: KOSOVO ONLINE
07.11.2023 u 15:52
0

JEVTIĆ SA KOMANDANTOM KFORA: Razgovor o bezbednosnoj situaciji u opštini Štrpce

Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić sastao se danas sa komandantom Kfora regionalne komande Zapad Gabrijelom Vekom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u toj opštini.

Jevtić je istakao da je tokom sastanka sa Vekom akcenat stavljen i na politička dešavanja koja utiču na funkcionisanje te lokalne samouprave.

Sastanak je bio sažet pre svega sa fokusom na bezbednosnu situaciju u opštini Štrpce, a i generalno, i uticaj nekih političkih procesa na bezbednost naših sugrađana. Ono na šta sam posebno stavio akcenat su politička dešavanja u smislu svega onoga što ima uticaj na funkcionisanje jedne lokalne samouprave, u ovom slučaju na opštinu Štrpce – kazao je Jevtić.

Istakao je da je dogovoreno da se održavanje sastanaka i kontakta nastavi u budućnosti.

BRUTALAN VANDALIZAM: Kurtijevi specijalci upali u Leposavić, sklonili srpske zastave i pano „Ovo je Srbija“ (VIDEO)

Još jednom sam istakao kao činjenicu neke podatke iz ove godine, i ono što se desilo 6. januara kada su upucani Stefan i Miloš, pa nakon toga odluke određenih institucija da se onaj koji je pucao na njih pusti na slobodu, kao loš primer onoga što treba da se u krajnjem smislu izgradi ovde, a to je bezbednost i sigurnost za sve građane. Činjenica  je da je i taj događaj i sve ono što se dešava u negativnom kontekstu, kada govorimo o bezbednosti na Kosovu i situaciji u kojoj se nalazimo, rezultat politike aktuelnog režima u Prištini i odbijanje da se pronađu rešenja koja će omogućiti drugačiju situaciju na terenu – naveo je Jevtić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter