Izvor: NOVOSTI
27.02.2024 u 13:55
1

„MI SRBI TREBA DA SMO UJEDINJENI“-IZJAVIO VULIN: Vučićev pokret konačna ideja ujedinjenja

OSnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin istakao je da je političko ujedinjenje Srba nužno, te da će svako kome su Srbija i Srbi na srcu ući u Vučićev Pokret za narod i

– Ja sam sasvim siguran da će ljudi kojima je Srbija na srcu ući u Pokret za narod i državu. Svi kojima su Srbi gde god da žive na srcu, ućiće u taj pokret. To je pokret odbrane našeg prava da opstanemo, da živimo, da trajemo. Pokret socijalista će naravno, ukoliko bude bio pozvan, biti integralni deo pokreta koji predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ja uopšte nemam dilemu da je ujedinjavanje, da je jačanje patriotskog dela Srbije neophodnost. Mislim da ujedinjavanje ne treba da ostane u granicama Srbije, već treba da se širi gde god da Srbi žive, pokret je konačna ideja ujedinjenja.

DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE, SASTALI SE LAJČAK I PERTKOVIĆ: Glavna tema ukidanje dinara na KOSOVU

Mi Srbi moramo da budemo jedinstven politički narod. Svi uspešni politički narodi su jedinstveni politički narodi – poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista ističući da Aleksandru Vučiću ne trebaju saveznici, ali da on želi da da prostor svima onima koji su patriotski nastrojeni i koji žele da rade i da se bore za Srbiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MI SRBI TREBA DA SMO UJEDINJENI“-IZJAVIO VULIN: Vučićev pokret konačna ideja ujedinjenja”

  1. Очигледно је да председник Вучић позивом на ујединјенје свих патриотских снага и градјана – менја ИМЕ странке СНС и СПС са коалицијом у јединствену странку „ВЕЛИКИ ПОКРЕТ (ВП) за народ и државу“ – јер све коалиционе странке на челу са СНС-СПС-ом најавлјују ПРИКЛЈУЧЕНЈЕ Великом покрету за народ и државу! ШТО СЕ ПРИКЛЈУЧУЈУ КАДА СУ НА ВЛАСТИ? Вероватно да се пребаци одговорнот на „ВП са народом“ да аминује убрзану „нормализацију односа“ Охридским споразумом (за приклјученје Косова у УН).

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter