Izvor: Kosovo online
14.04.2024 u 15:55
0

Srećko Sofronijević na saslušanju u Osnovnom sudu u Prištini

U Osnovnom sudu u Prištini u toku je saslušanje Srećka Sofronijevića iz Zvečana, koji je juče uhapšen na prelazu Brnjak.

U sud je sa advokatom Nebojšom Vlajićem, stigla i Sofronijevićeva supruga Katarina, kojoj nije dozvoljeno da prisustvuje sednici o određivanju pritvora.

Sofronijević je uhapešn juče na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije.

Kosovska policija saopštila je da je osumnjičen za krivična dela počinjena 2021. godine, i to za „pokušaj teškog ubistva, napad na službeno lice, posedovanje i neovlašćeno držanje oružja“, kao i za „poziv na otpor i učešće u neredima“.

Sofronijević je ranjen 13. oktobra 2021. godne od strane pripadnika specijalne jedinice Kosovske policije i tada je, u teškom stanju, primljen u KBC Kosovska Mitrovica.

On je operisan i izvađen mu je metak, a oporavak je nastavio u Beogradu, u Urgentnom centru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter