Izvor: Novosti
17.01.2024 u 20:39
1

TO JE VOLJA GRAĐANA, ŽELE VUČIĆA, OSTAVITE SRBIJU NA MIRU! Neprijatelji SRBIJE u EU PARLAMENTU DOŽIVELI DEBAKL! Sala prazna!

Bilo je više nego ikada posmatrača na izborima u Srbiji i rezultati ne mogu biti dovedeni u pitanje, kazao je francuski evroparlamentarac Žan-Lin Lakapel na zasedanju EP o izborima u Srbiji.

– Šta je problem? Pobeda predsednika Vučića ili poraz vaših saradnika iz opozicije? Da li zbog toga EU pokušava da destabilizuje Srbiju? Kolege, nije do EU da se meša u izbore u Srbiji i njihove izbore – kazao je Lakapel.

On je građanima Srbije poželeo sve najbolje i kazao da su ljudi slobodno izrazili svoju volju da žele predsednika Vučića.

Mađarski evroparlamentarac Andor Deli kaže da se Srbiji dešava isto što i Mađarskoj.

Kako je objasnio, razlika je u tome da Srbija još nije članica EU, a kampanja diskreditacije je već počela u EP.

– Kredibilitet EU se drastično smanjio u mnogim zemljama, upravo zbog ovakvih reakcija i mešanja u unutrašnja pitanja zemalja – rekao je Deli.

Francuski evroparlamentarac Tjeri Marijani prigovorio je da nema izveštaja o navodnim nepravilnostima od posmatrača, a rapsravlja se o temi.

– Priča se o izborima bez izveštaja. Bilo preko 5000 posmatrača, bilo bi pametno da se ova debata uopšte ne održava pre objavljivanja konacnog izveštaja. Ova debata se koristi od strane opozicije. Ova debata služi opoziciji da pravi probleme. Moje pitanje je zašto to radite? Šta želite? Drugi „Majdan“? – pitao je on.

Samo 15-20 poslanika od 705 poslanika EP sluša Šiderovu i Grošeljevu debatu o izborima u Srbiji, na plenarnoj sednici u Strazburu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TO JE VOLJA GRAĐANA, ŽELE VUČIĆA, OSTAVITE SRBIJU NA MIRU! Neprijatelji SRBIJE u EU PARLAMENTU DOŽIVELI DEBAKL! Sala prazna!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter