Izvor: Happy BSC
25.04.2022 u 13:03
0

ZA NJU JE SAMO MRTAV SRBIN DOBAR! Vulin žestoko ODBRUSIO Violi fon Kramon, letelo je perje

Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio poslanici Zelenih u EP fon Kramon: „Neka se Viola drži takozvanog Kosova, teritorije pristaju da im se naređuje, Srbija je ozbiljna država, kod nas se odlučuje po zakonu!

Violi fon Kramon je malo što hoće da bira Vladu Srbije, ona bi da odredi koji će medij da dobije i nacionalnu frekvenciju. Kriterijum za Violu fon Kramon nije struka, već odnos urednika prema priznavanju Kosova, napuštanju Republike Srpske i sankcijama Rusiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za Violu fon Kramon, dobar Srbin je ili mrtav ili se odrekao i sebe i Srbije.

SRBIJA I AKO UVEDE SANKCIJE RUSIJI, NE ZNAČI DA ĆE LAKŠE U EU! Sramne reči Viole fon Kramon o Beogradu, prešla je sve granice

Neka se Viola drži takozvanog Kosova, teritorije pristaju da im se naređuje, Srbija je ozbiljna država, kod nas se odlučuje po zakonu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući navode poslanice Zelenih u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da Telekom Srbija radi neprihvatljive stvari, te da N1 i Nova S moraju da dobiju nacionalne TV frekvencije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter