13°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Tanjug

ĐUKANOVIĆ I PLENKOVIĆ NA PRIJATELJSKOM SASTANKU: Bilateralna saradnja dve države visoko ocenjena!

Golden Rose ad

Bez obzira na sve izazove i aktuelne probleme na unutrašnjem planu, uveren sam da ćemo se izboriti i sačuvati građansku, multietničku i sekularnu, demokratsku Crnu Goru od opasnih eksperimenata, koji imaju kapacitet da ugroze i stabilnost regiona, kazao je predsednik Crne Gore Milo Ðukanović na sastanku sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejom Plenkovićem u Zagrebu.

Plenković je, kako je saopšteno iz kabineta Ðukanovića, izrazio zadovoljstvo prilikom da s njim razgovara o evropskim aspiracijama Crne Gore i pitanjima koja su važna za državu i region.

PROČITAJTE JOŠ: Rajzing Rajnke: Poslednja dešavanja u Crnoj Gori brinu zapadne partnere


On je kazao da sa zabrinutošću i interesovanjem prate dešavanja u Crnoj Gori i zato je i ovaj susret, kako je naveo, važan da bi se upoznali sa aktuelnim procesima.Zajednički je, dodaje se u saopštenju, visoko ocenjen kvalitet bilateralne saradnje, uz podsticaj daljem ekonomskom i infrastrukturnom povezivanju.

PROČITAJTE JOŠ: DODIK NAJAVIO: Svim Srbima će biti isplaćene plate u svim institucijama u BiH do kraja godine!


"Na kraju otvorenog i naglašeno prijateljskog razgovora, predsednik Ðukanović i premijer Plenković su se saglasili da za jedan broj pitanja od zajedničkog interesa treba uložiti dodatni napor na bilateralnom planu kako bi se došlo do obostrano prihvatljivih rešenja", saopšteno je iz Ðukanovićevog kabineta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad