Izvor: BSC HAPPY/ATV
30.01.2024 u 04:51
0

DETALJI SMRTI POZNATOG BIZNISMENA U BIJELJINI: Vlasnika pumpi našli mrtvog u automobilu u centru grada

Na telu Riste Petrića, vlasnika benzinskih pumpi „Petrić“ iz Bijeljine, koje je večeras pronađeno u centru gradu, nije bilo vidljivih povreda i sumnja se na prirodnu smrt, nezvanično saznaje ATV.

Više detalja i uzrok smrti biće poznati po završetku istrage.

Povodom smrti biznismena oglasilo se i Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.

TUGA U DOBOJU: Maloletnik automobilom sleteo sa puta i poginuo

Dežurni tužilac Danica Stjepanović navodi da su obavestili mrtvozornika i da se ne mogu izjašnjavati o uzrocima Petrićeve smrti.

Izdali smo nalog za obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Svesni smo činjenice da je javnost zainteresovana za ovaj slučaj tako da ćemo pravovremeno saopštiti podatke koje dobijemo nakon obdukcije – izjavila je Stjepanović.

Telo Ristića, podsetimo, pronađeno je u njegovom automobilu „tojota“ u Ulici Živojina Mišića u centru grada..

Policija je obaveštena u 17.15 sati. Na teren je izašla i Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter