Izvor: RTRS
01.04.2024 u 21:29
0

GRAĐANI SRPSKE MOGU DA ODAHNU : Zaposleni u pravosuđu RS prekidaju štrajk posle više od mesec dana

Pravosuđe u Republici Srpskoj (RS) od sutra će raditi normalno, nakon što je Sindikat pravosuđa odlučio da prekine štrajk započet pre više od mesec dana

 

„Pravosuđe će od sutra raditi normalno i postoje indicije da će se kroz pregovore doći do rešenja kada je reč o zahtevima za povećanje plata“, izjavio je predsednik Sindikata pravosuđa RS Siniša Petrović nakon sednice Republičkog odbora, kojoj je prisustvovao i ministar pravde RS Miloš Bukejlović sa pomoćnicima.

Petrović je rekao da će biti formirana radna grupa dok ne dođe do rešenja zahteva sindikalaca.

„Kao neko ko je vrlo odgovoran, a sindikat pravosuđa to jeste, zbog funkcionisanja celog sistema, ozbiljnosti sveukupne situacije i zbog spremnosti na donošenje rešenja“ Ministarstva pravosuđa, doneli smo odluku o moratorijumu na štrajk, rekao je Petrović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter