Izvor: BSC HAPPY/NEZAVISNE
23.12.2023 u 19:49
0

MISTERIJA U DOBOJU: Predmet nalik padobranu izazvao paniku među meštanima

Meteorološka sonda za praćenje vremenskih uslova pronađena je u teslićkom naselju Čečava, iako na tom području, kako su naveli iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nisu sprovodili aktivnosti, rečeno je u Policijskoj upravi Doboj.

Policijskoj stanici Teslić jutros je oko 9.30 časova prijavljeno da je uočen predmet koji asocira na manji padobran.

UŽAS U ZVORNIKU: Pronađeno beživotno telo u stanu, komšije osetile neprijatan miris

„Policijski službenici su postupili po prijavi i utvrdili su da je reč o meteorološkoj sondi za praćenje vremenskih uslova, koja nije opasna po zdravlje ljudi i služi za jednokratnu upotrebu“, kažu iz policije.

Iz Meteorološkog zavoda Republike Srpske obavestiti su policiju da nisu provodili aktivnosti na području Teslića i da sondu, koje imaju i koriste zemlje u regionu, mogu odložiti u otpad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter