Izvor: BSC Happy
10.02.2023 u 17:25
0

„Republika Srpska iskazuje saosećanje i solidarnost s građanima Turske“ Dodik šalje humanitarnu pomoć u ugrožena područja (FOTO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je na svom Tviter nalogu da Republika Srpska saoseća i solidariše se sa građanima Turske u ovim teškim trenucima i najavio je slanje humanitarne pomoći ugroženim područjima. 

Republika Srpska iskazuje puno saosećanje i solidarnost s građanima Turske u ovim teškim trenucima. Naredne sedmice, a u skladu s iskazanim potrebama, biće poslat prvi kontingent pomoći u vidu prehrambenih proizvoda-napisao je Dodik na Tviteru.

-Slanje humanitarne pomoći biće organizovano u saradnji s privrednicima iz Republike Srpske, a planirana je pošiljka značajnog kontingenta konzervirane hrane, brašna, vode i drugih proizvoda koji su neophodni stanovništvu u ugroženim područjima.

-Teška situacija u kojoj se nalaze turski i sirijski narod potresla je sve nas u Republici Srpskoj i slanje hrane i svega što je potrebno najugroženijim građanima je najmanje što možemo da uradimo -naveo je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter