16°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen

Izvor: nova rs

NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA: Gde je i šta radi Monika Levinski?

Monika Levinski i danas dobro živi od skandala sa plavom haljinom koju je uprljao bivši američki predsednik Bil Klinton. Afera koju je širom otvorenih očiju pratio ceo svet otkrivena je sasvim slučajno. Cela priča je eksplodirala, a Levinski se tada našla na stubu srama.

Kako je sve počelo?

Monika Levinski je u Belu kuću došla nakon što je 1995. godine završila psihologiju. Tada je, sa samo 20-ak godina, upoznala američkog predsednika sa kojim će kasnije ući u kratkotrajnu aferu.

VAŽNO:

VRAĆAJU SE TROPSKE VRUĆINE! Ovo je najnovija vremenska prognoza, evo šta nas čeka do kraja meseca!

KON O NAREDNOM PERIODU: Racionalno je razmišljati o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

OPROŠTAJ OD DEČAKA SA KARABURME: Više od stotinu ljudi odalo poštu malom Stefanu!

„Nisam imao seksualne odnose sa tom ženom“, izjavio je tada Bil Klinton, a ta rečenica ostala je upamćena kao jedna od najpoznatijih izjava iz njegovog mandata. I ne samo to, ovo je jedna od najvećih laži, jer će Levinski kasnije priznati da su imali oralni seks.

Gde je danas i šta radi Monika Levinski?

Glavna akterka najvećeg skandala u istoriji ove godine puni 49 godina, a promenila je nekoliko profesija. Radi kao biznismen, psiholog i zabavljač. Posle skandala je živela u Njujorku, Londonu, Portlandu.

Posle afere koja je potresla ceo svet, Monika je dugo govorila da pati od posttraumatskog stresa. Na kratko vreme se povukla iz javnog života, ali je onda rešila da se suoči sa medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

DETALJI HAPŠENJA MANIJAKA SA KARABURME: Vozač koji je pokosio decu biće sproveden u pritvor!

DA LI ISTI SCENARIO ČEKA I SRBIJU? Panika kod suseda - pooštravaju kovid mere!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV! (VIDEO)

RADUJ SE SRBIJO! Tijana Bogdanović donela nam je bronzu sa OI!

1999. godine osniva firmu „The Real Monica“ i prodaje tašne. Posle skandala je promenila nekoliko poslova, a između ostalog vodila je i nekoliko emisija, pojavila se u HBO seriji „Monika i crno i belo“. Pojavila se epizodno u nekoliko serija, pisala je kolumnu za „Veniti fer“ i bila je prisutna u javnosti.

Samo je za autobiografiju dobila pola miliona dolara.

Od sredine 90-tih, kada se dogodio skandal, do danas uspela je da zaradi 1,5 miliona dolara. Ona je jedna od prvih osoba koja je uspela da zaradi na reputaciji koju joj je uništio internet.

Samo je za knjigu „Monica’s Story“, koja je objavljena 1999. godine dobila avans od pola miliona dolara.

Pošto je bila bucmasta, Monika je od jedne kompanije dobila milion dolara da oslabi. I uspela je.

Danas pomaže žrtvama nasilja.

Umesto da beži od svoje prošlosti i strahova, odlučila je da ih prihvati i da živi sa njima. Postala je borac za ljudska prava i učestvuje u radu mnogih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar