31°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube НТС Севастополь

Izvor: Sputnik Srbija

SASTANAK LUKAŠENKA I PUTINA: Izolacija Kalinjingrada je faktički objava rata! "To je nedopustivo u savremenim uslovima!"

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na početku sastanka sa svojim beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom da SAD u Evropi imaju 200 nuklearnih taktičkih bombi, kao i da je za njihovu primenu spremno 257 aviona.

„Da, to je zaista tako. Amerikanci u Evropi imaju 200 nuklearnih taktičkih bombi u šest zemalja – članica NATO. Za njihovu moguću primenu spremno je 257 aviona, ne samo američkih, već i iz tih zemalja“, naglasio je Putin.

STRAVIČNO SVEDOČENJE KAKO JE SLUŽBA BEZBEDNOSTI UKRAJINE MASAKRIRALA I MUČILA LJUDE U IZJUMU: "Upravo ovde su prvi put počeli da muče Ruse i mučili su ih do smrti" (VIDEO)

Izolacija Kalinjingrada je faktički objava rata

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je na sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom da je izolacija ruskog Kalinjingrada od strane Litvanije faktički objava rata.

„To je nedopustivo u savremenim uslovima“, istakao je on.

Takođe je naveo i da Belorusiju muči konfrontaciona politika koju sprovode zapadne zemlje, a između ostalog Litvanija i Poljska.

„Nas jako muči ova situacija i politika koju sprovode naše komšije, odnosno, rukovodstvo Litvanije i Poljske, njihova politika konfrontacije“, rekao je.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar