14°C

Beograd

Photo: Instagram/ evrovizija

Izvor: Alo

OVOJ GLUMICI JE ČOLA POSVETIO PESMU: Noć mi te duguje!

Golden Rose ad

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put posle rata ponovno sreli u Beogradu. Pevač Zdravko Čolić već godinama voli samo jednu ženu svoju suprugu Aleksandru, s kojom ima dve ćerke, ali malo ko zna ko je bila Čolina prva ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: Estrada tuguje zbog MARINE: Ana Bekuta podelila spisak hitova, a broj će vas šokirati

Reč je o jednoj od poznatijih sarajevskih glumica, Jasna Orneli Beri, Čolina prva ljubav.

Početkom sedamdesetih godina oboje su živeli u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari - rekla je Jasna.

Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što samo imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - ističe glumica.

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put posle rata ponovno sreli u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVO IZDANJE JOŠ NISTE VIDELI: DAMIJANO DAVID pozirao za kamere kao od majke rođen (FOTO)

Jasna je priznala da im je susret bio vrlo emotivan, a za Čolu kaže da je osoba koja širi pozitivnu energiju i da i dalje ima ono nešto, da je dobar čovek

- To je i dalje ljubav koju ne možete držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje" - zaključila je glumica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad