18°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

KONAČNO OTKRIVENA MISTERIJA: Merilin Monro se nije ubila?

Od smrti legendarne Merilin Monro  prošlo je 59 godina, a prema zvaničnim izveštajim obdukcije kao uzrok smti navedeno je predoziranje barbituratom (hipnotici), verovatno rezultat samoubistva.

Iako je filmska zvezda godinama pokazivala znakove depresije i koristila sedative na recept,njena smrt je šokirala javnost.

PROČITAJTE JOŠ: Životno je ugrožen: MARKO ŽIVIĆ PROLAZI NAJTEŽI PERIOD!

Merilin Monro bila je blisko povezana sa brojnim moćnim ljudima, pa i sa predsednikom Džonom F. Kenedijem.

Oko njene smrti obiluje teorije, uključujući i mogućnost da ju je ubila CIA ili neko koga je poslao sam Kenedi. Drugi su mislili da ju je (tadašnji) državni tužilac Robert Kenedi ubio jer je imala inkriminirajuće dokaze protiv porodice koji su mogli uništiti njihovu političku karijeru i dovesti do pravnih problema, ali postoji još jedna teorija iza njene prerane smrti koja se ističe iznad ostalih - ona koja uključuje otkrivanje.

PROČITAJTE JOŠ: TOMA I OVAJ PEVAČ SU ŽESTOKO ZARATILI: A, onda su se zapili!

Na osnovu strogo poverljivog dokumenta uzetog iz trezora NSA, dr Steven Greer kaže da ima razloga da veruje da je Merilin Monro ubijena jer je htela da ispriča svetu o svemirskoj letelici pronađenoj u Novom Meksiku.

Prema rečima doktora Greera, insajder sa kojim je bila povezana bio joj je poslao kopiju ovog dokumenta koji je potpisao Džejms Džesus Angleton, šef kontraobaveštajne službe CIA -e od 1954. do 1975. godine.

Dokument opisuje i prisluškivanje Merilin Monro i detaljno opisuje njenu diskusiju sa prijateljicom u Njujorku, u kojoj je ona navodno rekla da će održati konferenciju za štampu kako bi otkrila šta joj je predsednik Kenedi rekao o "predmetima iz svemira pronađenim u Novom Meksiku 1940 -ih ".

Doktor Greer je rekao da je čak razgovarao sa jednim od Monroevih bliskih prijatelja u filmskoj industriji, glumcem i pevačem Burlom Ivesom, koji je rekao da uzrok njene smrti nije samoubistvo, ali da veruje da je to mogao biti verovatan scenario.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

TWITTER:

Vesti

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Sport

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

ZA JUTARNJI:

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

ZA OSTALE EMISIJE:

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar