21°C

Beograd

Photo: YOUTUBE/PRINTSCREEN/Eurovision Song Contest

Izvor: REPUBLIKA

ŠOK! POTPUNO ISTE! Konstrakta ima DVOJNICU (FOTO)

Konstrakta je bila iznenađena kada je videla dvojnicu.

Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Ðurić Konstrakta ima dvojnicu, naučnicu Jercu Legan Cvikl iz Slovenije, koja izgleda kao Konstraktina bliznakinja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"JA SAM KAO DŽENIFER LOPEZ!": Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom

Naime, u Sloveniji živi Jerca Legan Cvikl, svestrana javna ličnost koja neodoljivo podseća na Anu Đurić, a koliko je i sama Ana iznenađena sličnošću sa Slovenkom, na Instagram storiju naglasila je da imaju čak i isti mladež.

 

- Stvarno je ista ja, čak i mladež imamo isti, na istoj strani - napisala je Ana na profilu.

Inače, prema naučnim istraživanjima, svaka osoba na svetu ima bar još sedam osoba koje izgledaju kao da su njihovi jednojajčani blizanci. Ali mnogi u toku života ne upoznaju dvojnika. Konstrakta je ipak imala sreću, pa je za života saznala za dvojnicu, koja je, sudeći po biografiji, poput Ane, potpuno drugačija. Jerca, pored toga što je antropolog i doktor nauka, bavi se i novinarstvom i publicistikom.

 Kako prenose mediji, Jerca Legan Cvikl je nedavno objavila monografiju "Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, a trenutno radi i na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru, a bavi se i glumom. Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla, s kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad 2012. proglašena je za naučnicu godine u Sloveniji.

Sličnost sa Konstraktom primetila je i Jerca, a obe imaju identičan mladež iznad usne.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar