32°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Instagram printscreen

Izvor: HappyBSC/Svet

ĐURIŠIĆEVA USPELA DA SKINE ČAK 20 KILOGRAMA: Evo koji TRIKOVI su joj pomogli da dođe do savršene linije!

Proslavljena pevačica Snežana Đurišić uspela je za nekoliko meseci izgubi čak 20 kilograma, a to ju je načinilo poletnijom, energičnijom i motivanisanijom za mnoge životne aktivnosti, te je publici otkrila na koji način je dostigla impozantne rezultate. 

JEDVA PREŽIVELA OPERACIJU! Indi smanjila ŽELUDAC, prepolovila se, pa se skinula u BIKINI (FOTO)

- Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se. Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli - govori kroz osmeh pevačica, koja nema pomoć nutricioniste.

 - Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo - rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan - završava pevačica. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar