20°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/severina

Izvor: KURIR/24SATA.HR

SEVERINA NAVUKLA NA SEBE 2.000 € I DOŠLA DA NADZIRE KRŠNE, ZNOJAVE MOMKE: Renovira penthaus od 300 kvadrata, a evo gde seli stvari

Uz zgradu na zagrebačkom Kozjaku, na čijem zadnjem katu stanuje Severina Vučković (50), stoji skela. Radnici marljivo dovršavaju novu fasadu. Seve je odradila nekoliko nastupa i vratila se u Zagreb, ali nije zadovoljna napretkom radova na njenoj zgradi. Ona se bavila seljenjem nameštaja iz svog penthousea od 300 kvadrata, koji joj je, čini se, postao pretesan.

U pratnji nećake Mije Popović (31) proveravala je jesu li vredni, mišićavi dečki, koje su angažirale za prevoz nameštaja, utrpali sve što su njih dve zamislile u kombi. Seve se i za ovu priliku doterala od glave do pete. Trenerku je uparila s kratkim topićem od 500 evra, i crnim papučama od 700 evra. U ruci je držala torbu od 850 evra. Nadgledala je radnike dok su iznosili kuhinjske elemente, lampe i drugi nameštaj iz stana. Slagali su ih pažljivo u vozilo dok se Severinina nećakinja navirivala, a i pevačica je bacila oko na stvari. Navodno je nameštaj kasnije odvezen u Čučerje, barem se tako šuška u kumšiluku, gde se Severinina nećaka odselila sa porodicom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

I Mia je godinama poznata stanovnicima zagrebačkog Kozjaka jer je deo studentskih dana živela s tetkom u stanu, pre nego što je Seve udala za Igora Kojića (31). A o novoj adresi, navodno, intenzivno razmišlja i Seve koja, kako su pisali hrvatski mediji, traži porodičnu kuću u okolini Zagreba. Jedno vreme raspitivala se detaljno o nekretninama u Samoboru.

Seve i Mia dodatno su se zbližile u poslednje vreme, kad je Mia stala na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.

Sevina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose sa ćerkom Mijom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad. Seve je završila na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira zbog te prijave.

Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad Maksimir. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom i navodno je socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji.

- Međutim, Severinu ništa to nije zanimalo , nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči.

  *Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar