17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PISMO ŽENE LJUBAVNICI SVOG MUŽA Pročitajte šta je poručila suparnici i ostaćete u - šoku!

Tema lojalnosti i izdaje i danas je veoma aktuelna. Nažalost, statistika svedoči da je, praktično, svaki čovek suočen sa problemom neverstva.

Nećemo pisati traktate o tome šta dovodi ljude na ovaj korak, govorićemo o tome kako reagovati i šta preduzeti ako je do toga, ipak, došlo. Želimo da podelimo sa vama neverovatno dostojan čin jedne žene, koja je u jednom trenutku saznala za neverstvo svog supruga.

Nije napravila skandal i žučnu raspravu, nije podnela zahtev na razvod braka u istom danu, nije otišla kod ljubavnice da joj počupa kosu, nego je, jednostavno, lepo i mudro pokazala gde joj je mesto, napisavši dotičnoj genijalno pismo.

OVO MORATE PROČITATI

TUGA U PARAĆINU! KORONA MI JE UZELA CELU PORODICU: Ode i sestra, ostao sam siroče (GALERIJA)

HAPPYBSC DETALJAN VODIČ ZA PUTOVANJE Ovo su uslovi za ulazak u zemlje regiona i EU

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ OTKRIVA KAD ĆE AVIONI PONOVO LETETI: Evo koje procedure ćete morati da ispoštujete

ISPLATA JEDNOKRATNE POMOĆI DO PRVOG JUNA: Evo kako da uzmete 100 evra

U SRBIJU SA NEGATIVNIM TESTOM NA KORONU ILI SAMOIZOLACIJA: Strani državljani sa posebnom dozvolom

Pročitajte ga, i razumećete kako je mudra žena vispreno i  dostojanstveno rešila ovu veoma neprijatnu  situaciju.

Draga Dijana!

Nemojte se iznenaditi što Vam znam ime. Pre svega, želim da kažem da o ovom pismu moj suprug nema predstavu, i ništa ne zna.

Sve je jednostavno: par slučajno neizbrisanih poruka u telefonu, čudni pozive usred noći, njegova hitna neplanirana poslovna putovanja – i ja sve  znam o Vašem romanu. Osim toga, moram da kažem, veoma je zanimljivo, već treći mesec pratiti razvoj patetičnih dešavanja u Vašoj sapunici. Nemojte misliti, ne pišem Vam zbog ljubomore ili ljutnje, ne, naprotiv. Jednostavno, Vaša „Kasandra“,  postala je toliko dosadna, monotona i jednolika, da sam rešila da Vam dam nekoliko saveta. Teško je posmatrati kako su Vaši odnosi postali monotoni. Nadam se da moji saveti mogu dodati Vašem romanu malo svežine i  živosti. 

Kao prvo, ne mogu, a da ne priznam, da ste pametnica i vrednica. Izabrali ste pravu taktiku, jer je moj muž toliko lenj i konzervativan, da se sam nikad ne bi odlučio da me vara. Ali, Vaša upornost, istrajnost i opsesija, napravili su čudo. Samo, odmah želim da Vas upozorim da SMS-porukama tipa: "Želiš li sa mnom u bioskop posle posla", "Mogli bismo da prošetamo sutra malo po parku" nećete moći da uhvatite bika za rogove. Moj suprug je veoma  zauzet čovek, onda, bolje odmah kupite karte za bioskop, odnosno preuzmite inicijativu u svoje ruke, ili ništa od posla.

Usput, znajući napamet karakter mog supruga, kladim se: ne loži se na dirljivo-detinjaste poruke: "Ne mogu živeti bez tebe", "Moj život bez tebe nema smisla", "Želim te svaku sekundu". Zar niste tako pametna žena da ne razumete da to nema smisla. Jer niste nijednom dobili odgovor na slične patetične poruke, a to je znak za uzbunu da treba da menjate tehniku.

Kao drugo, Vaše šanse su,  za sada, ravne nuli, zato što ste farbana plavuša, duge kose. Da, ja sam pažljivo proučila Vaš profil i na društvenim mrežama, to bar nije bilo teško, jer poznajem sve koje moj suprug dodaje za prijatelje. Usudiću se da Vas razočaram, ali  jednu takvu plavušu, on već ima. Ona vam i piše ovo pismo.

SAZNAJTE JOŠ 

GRAĐANI PODGORICE SINOĆ BRANILI SVETINJE! Šetnja "Tišina slobode"! (GALERIJA, VIDEO)

LETNJE VREME A ONDA TEMPERATURNI ŠOK: Evo šta nas očekuje narednih dana

VAKCINOM UDARAJU NA DECU! Žestoke kazne ako se ne vakcinišete protiv korone!

GRAĐANI PODGORICE SINOĆ BRANILI SVETINJE! Šetnja "Tišina slobode"! (GALERIJA, VIDEO)

A muškarcima je potrebna različitost. Poznajući, kao svojih pet prstiju, ukuse svog supruga, mogu reći da mu se sviđaju crvenokose žene, bujnih grudi. Zbog toga ćete, verovatno, morati posetiti salon estetske hirurgije, i nositi štikle, ne manje od 13 cantimetara. Onda ćete, barem, imati nadu. Da, još! Takvi muškarci kao moj (a sigurna sam, i Vaš) voljeni, toliko su monogamni, da će se odlučiti varati ženu jedino sa prostitutkom, zbog ispunjenja svojih potajnih želja.

Nadam se Dijana, da umete čitati između redova. Bila bih Vam zahvalna da svojim prisustvom ne ometate mir i spokoj našeg porodičnog života. Inače, sve vaše sentimentalne SMS poruke dospeće određenom godpodinu Nikoli, koji je saglasno Vašem profilu, Vaš zakoniti suprug. Ne verujem da će on biti oduševljen. Uzdam se u Vaš zdrav razum  da ne bih morala pribeći ovim ekstremnim merama.

I još nešto. Ako će vam, ipak, biti potrebna moja pomoć u pokušaju preotimanja mog supruga, uvek ću Vam biti na usluzi. Kontaktirajte me u bilo koje vreme, uvek se možete osloniti na mene. Kao žena, potpuno Vas razumem. Uvek sam spremna odgovoriti na bilo koje Vaše pitanje i dati vam koristan savet.

Sa poštovanjem, Tamara, supruga Vašeg ljubavnika.

Ovde nema šta da se doda. Skidamo kapu pred mudrošću, strpljenjem i izdržljivošću ove žene, koja je toliko suptilno nagovestila svojoj konkurentkinji da je mešati se u tuđi život, i uništavati brakove – veoma nisko i amoralno.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti