Izvor: INFORMER
06.10.2023 u 19:35
0

OVA GODINA JE KLJUČNA: Evo kada bračni partneri počinju da varaju!

Istraživanje je pokazalo da najveći broj supružnika varaju svoje bračne partnere u trećoj godini braka.

Iako je poznato da je sedma godina braka najčešće „krizna“, istraživanja su pokazala da to ipak nije tako. Čak trećina partnera sklonih varanju to čini nakon samo tri godine, a deset posto kaže da su prevarili partnera nakon sedam godina.

Stranica za upoznavanje pojedinaca u braku illicitencounters.com upitala je 2.000 članova u kojem trenutku braka su poželjeli prevariti svog partnera.

Sedam odsto onih koji su varali ili oni koje je njihov partner prevario učinio je to u prvoj godini braka. Pet odsto ih je varalo nakon dve godine, a 12 posto nakon četiri ili pet godina. Jedanaest odsto prevarilo je partnera u šestoj godini braka.

KADA JE INTIMNI ODNOS BOLJI – UVEČE ILI UJUTRU?! Konačno znamo odgovor, mnogima se neće dopasti

Razlog za varanje je najčešće nedostatak intimnosti u braku. Četvrtina njih smatra da je dolazak dece promenio njihov odnos i doveo do pritiska koji su uzrokovali „zahlađenje“ u odnosu.

Šesnaest odsto njih je reklo da im je postalo dosadno te da su tražili uzbuđenje.

 – U ovom brzom svetu, parovi sada dolaze u iskušenje mnogo ranije nego što su to činili u prošlosti –  rekla je Džesika Leoni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter