Izvor: MONDO
07.10.2023 u 15:15
1

UZMU BROJ TELEFONA, PA SE NIKAD NE JAVE? 4 razloga zašto muškarci to rade

Ovo je nekoliko razloga zbog kojih se muškarac neće javiti, iako je uzeo broj telefona.

Da li vam se nekada desilo da upoznate nekog muškarca, imate zanimljivu konverzaciju sa njim, on vam čak i uzme vaš broj telefona, ali se nikada posle ne javi? Mnoge žene su doživele isti scenario, a transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić otkrila je zbog čega se određeni muškarci imaju potrebu da ženama traže broj telefona, a zatim da im se nikada u životu ne jave.

Impulsivnost

Može se desiti da muškarci budu impulsivni i uzmu broj telefona u trenutku privlačnosti ili zanimanja, ali kasnije mogu da promene mišljenje i izgube interes.

Neiskrenost

Nažalost, neki muškarci mogu uzeti broj telefona bez iskrenih namera. Mogu to da uradei iz zabave, lažnog predstavljanja ili drugih skrivenih motiva.

OVA GODINA JE KLJUČNA: Evo kada bračni partneri počinju da varaju!

Strah od odbijanja

Muškarci mogu osećati strah od odbijanja ili nesigurnost. U takvim situacijama, uzimanje broja telefona može biti impulsivna reakcija, ali kasnije se može ispostaviti da nisu spremni ili se ne osećaju dovoljno samopouzdanja da se jave.

Strah od emocionalne bliskosti

Neki muškarci mogu imati strah od emocionalne bliskosti i intime, pa se povlače nakon što uzmu broj telefona kao način da izbegnu dublje vezivanje i bliskost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UZMU BROJ TELEFONA, PA SE NIKAD NE JAVE? 4 razloga zašto muškarci to rade”

  1. Uh šta ste rekli i naravno sve žene će se prilepiti na poslednja dva razloga i zanosiće se a suštinski je da im niste zanimljivi u tom vremenskom periodu , drže telefon na stend baju za svaki slučaj ako omanu na nekom drugom mestu gde su trenutno zainteresovaniji . Prosto kao pasulj .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter