Izvor: BSC Happy
02.09.2023 u 20:11
1

ANDREJ MLAKAR U „AKTUELNOSTIMA“: „RUSI SU FORMIRALI NOVU 25. ELITNU KOMBINOVANU ARMIJU – SPREMNA ZA UDAR“

U večerašnjoj emisiji "Aktuelnosti" govori Andrej Mlakar - urednik "Fronta".

Andrej Mlakar kaže kako Ukrajinci nisu stigli ni do Surovikinove linije

– Bila je rotacija ruskih snaga i Ukrajinci su dojavom uspeli da izvrše manje prodorore do 248 kvadratnih kilometara i nisu to neka velika pomeranja pa je ispalo zbog medijskog spina da su to neki veliki prodori. To je siva zona u kojoj se i dalje vode borbe. Okupljena je malo veća koncentracija ruskih vojnika koja sprečava prodor klina. To i dalje nije prva linija čuvene Surovikinove linije. Formirana je ruska 25. kombinovana armija i spremna je za udar. Rusija bi posle iscrpljivanja mogla da krene u nastupanje – kaže Mlakar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ANDREJ MLAKAR U „AKTUELNOSTIMA“: „RUSI SU FORMIRALI NOVU 25. ELITNU KOMBINOVANU ARMIJU – SPREMNA ZA UDAR“”

  1. Ovde na zapadu , slusala sam bivseg générala nato iz svajcarske , koji je gostovao na Sud radio u France da kaze u vezi prigojina da, , postoji mogucnost “ da su ucestvovale i francuske tajne sluzbe . Njima najvise smeta wagner u Africi.

    4
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter