Izvor: BSC Happy
08.07.2023 u 20:44
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV – 500. DAN SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE: „Sledeći korak je UPOTREBA TAKTIČKIH NUKLEARNIH BOMBI – AMERIKA gura u rat POLJSKU, LITVANIJU i RUMUNIJU“

Danas je 500. dan od početka SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE. Za pregovore nema izgleda. Predviđanja svetskih stručnjaka su da će sukob u Ukrajini poprimiti svetske razmere. O ovim temama i stanju na frontu, u večerašnjoj emisiji "AKTUELNOSTI". Naši gosti su: prof.dr Mitar Kovač, general, Dragan Stanojević, pokret "Rod" i Siniša Ljepojević, novinar.

Mitar Kovač kaže da se ukrajinska vojska civilima sveti iz očaja

– Nisu ni spretni ni sretni. Jednostavno, kao da im je za cilj da se osvete civilnom stanovništvu i da besomučno ugrožavaju životni status stanovništva na svim oslobođenim teritorijama. Prekšaj Ženevske konvencije, jer deluju po civilnim objektima; to sugeriše ruskom rukovodstvu da u delu Belgorodske oblasti potisne ukrajinske snage. To će uzeti u obzir u budućim operacijama. Nemir se širi u druge oblasti. Sa dobijanjem raketa moći će da dohvate i veću dubinu ruske teriotorije. To se mora rešiti i da se cilvilima obezbedi nesmetan i miran život – ističe on.

Zapad daje oružje, Rusija ga melje

– Zapad pothranjuje ukrajinske oružane snage. Oruđa zapadnog porekla su uglavnom uništena, ima tu i nešto malo naoružanja iz vremena SSSR-a. Zadnji su pokušaji ukrajinskih oružanih snaga da malo prodru. Najveći cilj im je vezan za Bahmut. Zauzimanje sela prikazuju kao veliki uspeh. Sve čine pod presijom pred zasedanje NATO-a – zaključio je Kovač.


Dragan Stanojević kaže da se Zelenski „šepuri“ umesto da poseti groblja

Lako je Zelenskom da se šepuri kada zna da Putin neće ništa protiv njega sada preuzeti. Zelenski to radi profesionalno i medijski. Daleko bi mu bilo bolje da je odneo cveće za preko pola miliona poginulih, gde majke protestuju da im se proširi gorblje za svoje sinove – ističe on.

Likvidacije, mučenja, nacizam

– Za mene nije iznenađujuće da se može dogoditi nekom, a ko nije u skladu sa ideologijom. To je sad minimalno što možete da vidite. Mučenja u podrumima, ubijanja, likvidacije… to je nešto što se ne zna u javnosti. Masa političara, novinara, ekseprata su nestali. To je sve već viđena stvar – zaključuje Stanojević.


Siniša Ljepojević je rekao da će se korisiti kasetna municija, koja je korišćena i protiv Srbije, a koja je Ženevskom konvencijom zabranjena

– Odluka da se isporuče kasetna municija, koja je inače zabranjena, korišćena je i u Srbiji, je katastorfalna. Americi je apsolutno jasno da nije uspela u Ukrajini, a s druge strane ne sme da prizna da nije uspela. Ovo je vrlo ozbiljan znak o jednom političkom očaju. Videćemo koliko te municije uopšte ima. To je isto laž da će se oprezno koristiti – rekao je on.

CIA ratuje, Pentagon isporučuje

– Operativno oružane akcije vodi CIA, a Pentagon dostavlja oružje, kao u Avganistanu. To je jedan destruktivan sistem i nema dileme da je ta destrukcija primenjena u Ukrajini – ističe naš gost.

Nuklearna apokalipsa

– Do sada niko nije odgovarao. Videćemo kad se rat završi, neko će morati sigurno da odgovara. Piše se da svoje saveznike (Bajden) doživljava kao vazale i da nipodaštava bilo koga ko je saveznik Amerike. Svi misle da je sledeće upotreba taktičkih nuklearnih bombi. Amerika planira da dirketno ugura u rat u Ukrajini pre svega Poljsku, Litvaniju i Rumuniju – zaključio je Ljepojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV – 500. DAN SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE: „Sledeći korak je UPOTREBA TAKTIČKIH NUKLEARNIH BOMBI – AMERIKA gura u rat POLJSKU, LITVANIJU i RUMUNIJU“”

  1. Ovo od sinoc se zove ekipa snova , mada ima jos fantasticnih ljudi koji ucestvuju u Aktuelnostima, jedan od tih je gosn. Kalabic , prosli put smo se i od njega naslusali dobrih stvari iz proslosti , svako je na svoj nacin, od gostiju , fascinantan.
    Erdogan je rekao sta je rekao jer zna da ima makar jos jedan razuman covek a ciji se glas vazi i koji ne bi dopustio da Ukrajina udje u NATO . Erdogan za mene ostaje i dalje kao sjajan lik , necu drugacije ni da razmisljam , ali zato Papa , pitam se kako se u Policiji naziva covek koji drzi kod sebe i cuva otete ili ukradene tudje stvari ?. Taj takozvani zapad , zemlje Kvinte, toliko se po svetu nakrao tudjih stvari i sve to drzi kod sebe da oni uzivaju u njima, da kod njih dolaze turisti da gledaju tudje stvari ne njihove, zasto, reci ce : da su oni cije su to sustinski stvari , verovatno bi ih unistili ili ko zna sta bi sa njima uradili a ovako su kod njih stvari na „sigurnom “ ali oni ti isti koji su im otimali nisu im dali ni da se razvijaju , vecito su ih pljackali , ubijali i otimali .
    Bila bi dobra jedna emisija , svetska, sta se sve cuva po Muzejima zemalja Kvinte a da nije sa njihovih prostora .

    6
    0
    Odgovori
  2. Zaboravih , atomske bombe ce biti na kraju , nece je biti samo ako sami Amerikanci ne uniste u svojoj drzavi globaliste, duboku drzavu i sve korporacije ne prevedu u drzavna preduzeca i ne „razbiju“ ih na sitnija , Monsanto da ne postoji, Blek rok takodje , i svi slicni njima. .Da na Berzi vise ne postoji naziv PREUZIMANJE , niko da shvati da je i to nezakonito , uostalom sta Rusi misle o nekoj novoj Berzi ili nekoj preuredjenoj u buducem Novom Svetskom poretku ?. Ako neko ima i jednu akciju i ne zeli da je proda lopovima kakvo bre preuzimanje , nema od prodaje akcije nista , da li se shvata koliko je to nezakonito, ekonomoski nemoralno, tako lopovi dolaze do bogatstva ?.

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter