Izvor: KURIR.RS
10.08.2023 u 21:07
0

KAO GRČKA BOGINJA: Milica Pavlović sva u BELOM na svojoj rođendanskoj ŽURKI! Za goste imala JEDAN ZAHTEV

Milica Pavlović sutra će napuniti 32. godine, te je tim povodom odlučila da priredi veliku žurku u jednom prestoničkom restoranu i okupi svoje prijatelje i drage ljude sa estrade.

Ekipa Kurir našla se na lokaciji gde će se održati velika žurka, pa smo iz tog razloga stekli utisak da je Milica vodila računa o svakom detalju, a ono što takođe, nije moglo da nam promakne je, da bela boja dominira sa svih strana.

Pevačica je za goste imala poseban zahtev. Naime, obavezan „dress code“ je bela garderoba, te njene zvanice moraju doći obučene samo u ovu boju.

Ona se za žurku opredelila za dobitnu kombinaciju, koja je otkrivala njen struk, kao i grudi pa je sa osmehom na licu pozirala fotoreporterima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Bele pantalone sa savršenim detaljima i top na kojem su upečatljivi kristali, mame poglede prisutnih.

MREŽE GORE: Maja Berović se SKINULA u bikini i ostavila sve bez DAHA! (FOTO)

Budući da je Milica odlučila da tema njenog rođendanskog slavlja bude grčka i rimska mitologija, dominira plava i zlatna boja, a raskošan enterijer ostavio je sve bez teksta.

Naziv Miličine žurke je „Leo party“ po albumu „Lav“ koji je nedavno izdala, a celokupna dekoracija napravljena je u stilu grčke i rimske mitologije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter