Izvor: index.hr
04.05.2023 u 14:02
0

TUČA ZBOG SEDIŠTA U AVIONU, putnice podivljale: „Sve vreme me je gurala“ VIDEO

Putnice na letu Delta Air Linesa

Putnice na letu Delta Air Linesa žestoko su se posvađale kada je jedna optužila drugu da je gurala njeno sedište tokom leta. Putnik koji je sedeo nekoliko redova iza mesta na kojem se dogodila tuča snimio je prethodnu svađu, a video je postao viralan.

„Sve vreme mi je gurala sedište“, čuje se kako žena agresivno viče.

„Imam pravo da pomerim svoje sedište unazad“, ponovila je nekoliko puta paru koji je sedeo iza nje u avionu. Njih dvoje su odbijali njene optužbe, a neki putnici su odlučili da izađu iz aviona.

„Žena je u pravu. Dobro je što se zauzela za sebe“, „Ona je skupo platila to mesto i još bi trebalo da joj bude neudobno zbog nekoga“, „Ne bi trebalo da leti ekonomskom klasom“, samo su neki od komentara ljudi ispod objave na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter