Izvor: Kurir.rs
27.04.2023 u 20:33
0

BEBISITERKA ANE VOLŠ OTKRILA STRAVIČNE DETALJE POLICIJI: Evo šta je Brajan radio nakon njenog nestanka

Oni su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

Brajan Volšu, koji je optužen da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, inače Beograđanku Anu Volš, danas se sudilo, nakon što je porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

(UŽIVO) BRAJAN VOLŠ STIGAO U SUD: Ošišao se, iznenađujuće obukao, a njegov izraz lica parališe (FOTO)

Tokom suđenja iznet je niz novih detalja o celokupnom slučaju, a tako i da je bebisiterka otkrila je jezive detalje policiji.

U danima nakon nestanka Beograđanke bebisiterka je čuvala njihovo troje dece i tada je primetila da je Brajan promenio sve tepihe u prizemlju njihove kuće, kao i kantu za smeće, a takođe i promenio bravu podruma!

Takođe, u danu kada je Ana Volš ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao bebisiterki da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington

Inače, na samog suđenja, tužilaštvo je otkrilo da je Volš sumnjao da ga je Ana varala, zbog čega je preko majke angažovao i privatnog detetktiva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter